Historie

Vanaf 1 Februari 1993 is Hindriks gevestigd aan het Hoofdkanaal in Emmer-Compascuum. Henk en Lies Hindriks zegden samen met hun dochter Leonie en zoon Alfred hun vertrouwde leven op in Barger- Compascuum en gingen met veel plezier en inzet het avontuur aan.

Na een verbouwing van het cafe werd het bedrijf op 6 april 1993 officieel geopend.
Na een aantal jaren hard werken werd in 1998 het gehele bedrijf verbouwd. Zo werd het  hele pand voorzien van centrale verwarming en werd de zaal met kegelbaan grondig onder handen genomen. Ook werd er bij het cafe een restaurant gedeelte gemaakt. In de loop van de jaren werd de naam Hindriks steeds bekender in Emmer-Compascuum en omstreken. Zo werden er grote activiteiten georganiseerd zoals jarenlang op 1e paasdag een darttournooi met na afloop steenvast een groot karaokefeest, ook was er jarenlang een groot kegeltournooi.

In 2007 hebben Leonie en Hans het geheel overgenomen en het cafe en restaurant helemaal verbouwd zodat alles voldoet aan de hedendaagse wensen. Ondanks dat Henk en Lies de gepensioneerde leeftijd al hebben bereikt is  het bedrijf nog steeds een familiebedrijf.  Zo wordt er nog steeds samen met elkaar gewerkt om van Hindriks een succesvol bedrijf te laten blijven.

Hindriks is zich in de loop van de jaren blijven ontwikkelen. Of het nu een zakenman is die met zijn collega’s lekker wil lunchen of dineren, of een familie die op hun gemak willen genieten van het koud en warm buffet all-in. Maar ook een personeelsavond, een familiereunie, of een gezellige feestavond dan bent u bij Hindriks aan het goede adres. In alle gevallen staat Hindriks garant voor een plezierig verblijf.